Aesop Flinders Lane

Aesop Flinders Lane store interior

Featuring a bold feature wall created from 1,550 cardboard sheets.

Aesop Flinders Lane has seen two incarnations; its current interior is the result of a distinctive 2015 restoration by our in-house Design Department.

Aesop Flinders Lane store interior detail
Aesop Flinders Lane store interior detail

Giving fresh interpretation to the space while acknowledging its original materiality, the design features prominent use of industrial cardboard. A bold feature wall created from 1,550 cardboard sheets, modified by hand, envelops the right-hand wall—its curvature gently encouraging exploration.

Intended to soften, wear and evolve with age, this striking fixture reflects the connection between built forms and their occupants. In complement, a darker palette marks the rest of the interior, via use of concrete, lacquered Oak and blackened steel.

0 of 0