Aesop Festival Walk interior

An understated space of calm in a bustling retail centre

Created in partnership with US architecture firm NADAA, our signature store in Kowloon Tong’s Festival Walk is a light-filled space of clean forms and understated charm.

The site is initially distinguished by a disregard for the linear and a natural palette, both of which effect a sense of softness. Curved walls are covered in camel felt, framing the space and helping to effect quietude in the midst of the busy retail area.

Radius-edged timber shelving and joinery reinforce a restrained appearance. A countertop and product testing sink of blackened steel provide industrial accents, the whole resting on a utilitarian concrete floor.

Visit our nearby locations

‘Do whatever you do intensely.’

Robert Henri