Click and Collect is available at this store.

Our in-house design department pursued memories of rinsing sand from skin and retreating to solitude.

A salty warmth permeates the air of Aesop’s renovated Venice Beach location, drifting through the store’s entrance to its opened-up courtyard. Inspired by Eileen Gray and Jean Badovici’s seaside villa E-1027, the store is resolutely domestic and conceived for the wellbeing and interiority of its inhabitants.

Our in-house design department pursued memories of coastal retreats: marine blue volumes anchors themselves beneath a luminous skylight. Locally sourced granite inlays mark out a passage within the store while Californian sunlight creates ephemeral forms on crisp white walls.

‘There, there is nothing else but grace and measure, / Richness, quietness, and pleasure.’

Charles Baudelaire