Aesop Dubai Mall

Aesop Dubai Mall storefront

The store’s ultramodern, almost surrealistic atmosphere is softened by the rounded forms of the walls, product shelving and demonstration sinks.

Our inaugural signature store in the United Arab Emirates is situated in The Dubai Mall. Created by our in-house Design Department, it exploits curved forms and a utilitarian spatial arrangement to effect an understated yet ultramodern appeal.

The restrained materiality—screed flooring; timber wall panels; aluminium shelving, counters and detailing—cloaks the interior in a monochromatic grey-blue palette. Vegetal leather was chosen for the shelves’ rear walls to absorb external noise.

The store’s ultramodern, almost surrealistic atmosphere is softened by the rounded forms of the walls, product shelving and demonstration sinks. These curving shapes create three smaller zones; the smallest of these spaces an alcove at the rear of the store, offering a secluded space for consultations.

Slideshow links - for visual effect only:
Slideshow links - for visual effect only:
0 Ab 0



‘A truly elegant taste is generally accompanied with excellency of heart.’

Henry Fielding