Aesop Suntec City store interior

A material palette evoking a sophisticated winter suit

Designed in partnership with Melbourne’s Kerstin Thompson Architects, our third Singapore signature store is located within the Suntec City retail complex.

Contrasting the city’s persistent heat, the design references cooling themes and elements. A sophisticated winter suit served as muse for the material palette: muted greys, felt, flannel, blackened steel and cement coalesce to create a restrained and refreshing aesthetic.

Display cabinets offer discreet glimpses of colour, reminiscent of the silk lining of an impeccably tailored coat. Perforated auburn timber screens dress the store’s façade, folding inward to filter sunlight and welcome passers-by into the soothing, cool interior.

‘The true method of knowledge is experiment.’

William Blake