Aesop Gurney Plaza

Interior view of Aesop Gurney Plaza store

A material exploration of layers, contrast and intriguing geometry

Our inaugural George Town signature store is a meditation on contrast—the built and natural, the concealed and the exposed, the robust and the soft. Situated within the Gurney Plaza retail complex, the space was created by the company’s in-house Design Department.

The interior is framed by a structure of tessellating steel supports, which stretch floor to ceiling and wrap the walls to recall an exoskeleton or refined scaffolding. Forest-green wool-covered walls effect a pleasing softness in contrast to the solid, angular forms of the demonstration sinks and sales counter.

Slideshow links - for visual effect only:
Slideshow links - for visual effect only:
0 的 0


‘The goal of life is living in agreement with nature.’

Zeno of Elea