Aesop Oberdorfstrasse store interior

The intersection of tradition and modernity

Our first Swiss signature store was created in partnership with Melbourne-based firm March Studio. The design is the result of various influences embedded in Zurich’s history and culture.

Aesop Oberdorfstrasse store interior shelving
Aesop Oberdorfstrasse store interior shelving

The city’s orderly sensibility inspired a quietly composed and unadorned interior. Its respect for history and for intelligent innovation alike encouraged use of repurposed material for shelves and fittings; specifically, yellow hoarding boards sourced from construction sites throughout Zurich.

Extending to the ceiling, the shelving adds vertical height to the long, low space, while large glass windows facilitate abundant natural light.

Slideshow links - for visual effect only:
Slideshow links - for visual effect only:
0 of 0