The counter’s gracious linearity and angular forms distinguish it from the surrounding space so that it appears almost as an intriguing foreign landmass or oasis, both inviting and insulated from the outside world.

Our fifth Thai counter, located within Bangkok’s Central Chidlom retail complex, is an intimate haven of warm tones. Created in partnership with Hong Kong-based mlkk studio, the counter’s gracious linearity and angular forms distinguish it from the surrounding space so that it appears almost as an intriguing foreign landmass or oasis, both inviting and insulated from the outside world.
 
In a design emphasising horizontality, products are displayed at the level of the counter, whose brass worktop and deep, trough-like sinks invite tactility and provide ample space for demonstrations. The worktop, angled gently toward clients, offers a hospitable directional perspective while subtly disrupting the ordered quadrilateral forms of the space. The counter is spatially differentiated not only through its clean lines, but also through a material palette of bronze and timber. Its honeyed brown tones stand in contrast to the department store surrounds and offer a soothing sense of welcome.