Aesop ION Orchard

Click and Collect is available at this store.

Aesop ION store interior

The curvilinear wall dissolves edges, creates an effortless spatial flow, and instils quietude.

In collaboration with FARM Architects, we created a warm and inviting space within the futuristic Ion retail centre on Singapore’s Orchard Road. An unassuming partnership of perforated galvanised steel and solid unvarnished timber is transformed into a curved shelving structure with strong horizontal lines. The curvilinear wall dissolves edges, creates an effortless spatial flow, and instils quietude.

Locally made pebble wash in subtle earthy tones coats the walls, floor, and counter. Floating in the centre of the room, a large basin appears as a singular porous object of perforated steel; water flows and vanishes into the permeable envelope.

Slideshow links - for visual effect only:
Slideshow links - for visual effect only:
0 of 0



‘It is always the simple that produces the marvellous.’

Amelia Barr