Historien vår

Aesop store, product display

Historien vår

Vi erbjuder omsorgsfullt framtagna hud-, hår- och kroppsvårdsprodukter som skapats med effektivitet och sinnlig njutning i åtanke.

Aesop store, product on shelves, chair

Aesop grundades 1987. Vårt huvudkontor ligger i Melbourne och vi har kontor och butiker i många delar av världen.

Vår målsättning har alltid varit att utveckla hud-, hår- och kroppsvårdsprodukter av högsta kvalitet. Vi utför omfattande efterforskning för att köpa in växtbaserade och laboratorieframtagna ingredienser, och använder bara säkra och effektiva ingredienser. I var och en av Aesops unika butiker möts du av kunnig personal som gärna presenterar Aesops utbud och hjälper dig att hitta rätt produkter.

Vår produktfilosofi

Ett uppriktigt intresse för intelligent och hållbar design genomsyrar alla delar av Aesops verksamheter.

Läs om vår syn på formgivning

0 av 0
Aesop store, product on shelves, curved wall detail

När vi väljer ut nya butikslokaler strävar vi efter att smälta in och tillföra värde i stället för att skapa dissonans med omgivningen.

2004 tog vi emot våra första butikskunder i en anspråkslös lokal i förorten St Kilda utanför Melbourne. Lokalen hade tidigare varit en smal ramp som ledde till ett underjordiskt parkeringsgarage och butiken satte standarden för framtida arkitektoniska ambitioner. När vi väljer ut nya lokaler försöker vi alltid arbeta med det som redan finns. Vi tar försiktiga steg med respekt för det förflutna, nuet och framtiden.

Besök en Aesop-butik

‘Do not wish to be anything but what you are, and try to be that perfectly’

Saint Francis de Sales