Aesop Venetian

A floating, rounded counter suggests the levitating qualities of the eponymous city. Green marble tiles, with moss, celadon, and aquamarine variegations, line the surfaces to aqueous effect.

Aesop’s counter at The Venetian, Macau, nestles into a corner between the Grand Canal and the bridge’s stairs. The design is a calm, contemporary presence within an otherwise bustling, simulated neoclassical environment. Stainless steel joinery provides a sturdy foundation for the highly frequented location.

A floating, rounded counter suggests the levitating qualities of the eponymous city. Green marble tiles, with moss, celadon, and aquamarine variegations, line the surfaces to aqueous effect. Perforated stainless steel swing doors sit in the shelves’ wings, ready for the night.

Visit our nearby locations