Aesop Marina Bay Sands

A series of pivoting, fin-like partitions mark out the store’s boundary; once closed, they present a seamless façade. Inside, stainless steel volumes reference contemporary caisson engineering.

Designed in collaboration with Asylum, our store within the Marina Bay Sands Shoppes is a meditation on Singapore’s relationship with land. The space balances warm and cool textures: natural clay render creates a feeling of refuge while stainless steel contributes a streamlined lustre. This contrast is symbolic of Singapore’s humble beginnings and its transformation into a global hub.

A series of pivoting, fin-like partitions mark out the store’s boundary; once closed, they present a seamless façade. Inside, stainless steel volumes reference contemporary caisson engineering; a central basin brings water into the space, allowing for intimate product explorations.

Slideshow links - for visual effect only:
Slideshow links - for visual effect only:
0 Ab 0



‘The further one goes, the better the land seems.’

Leo Tolstoy