Aesop Lucerne

A restrained space lent intrigue by textural accents

Located in a modestly proportioned, one-storey building in the picturesque town centre, Aesop Lucerne occupies the site of a former hair salon, Coiffure Roger Savaré, in a small pedestrian plaza. The building’s discreet façade offers a glimpse of the refined yet handsome space within, created by our in-house Design Department.

Bluestone was selected for the flooring, while pale timber wraps the product shelving units, cabinetry and demonstration sink. The restrained, soothing space is lent intrigue by thoughtful accents, including lighting fixtures custom-made by our in-house Design Department, crafted from fluted glass and oxidised iron. The sales counter, topped with leather, effects an inviting tactility.

‘Sow good services: sweet remembrances will grow from them.’

Madame De Staël