Aesop Tokyo store interior

The interior’s domestic geometry is immediately apparent care of a glazed façade that leads the eye from the entrance to a courtyard garden.

Created in collaboration with SIMPLICITY under the leadership of Shinichiro Ogata, this inviting space was inspired by the local riverside landscape, shaped largely by the ebb and flow of water over aeons. The influence is evident upon entry in a sculptural trapeze that subtly mimics the appearance of water via the surface of a polished copper panel.

Aesop Tokyo store interior sink

The interior’s domestic geometry is immediately apparent care of a glazed façade that leads the eye from the entrance to a courtyard garden. Product display cabinets crafted in Teak and woven washi paper line one side of the space; opposite, clients can sample formulations at a patinated brass trough. Furnishings redolent of a 1950s family home offer a reassuringly familiar accent.

Slideshow links - for visual effect only:
Slideshow links - for visual effect only:
0 of 0