Aesop Burnside Village store interior

An immersive space that gently invites visitors to decelerate

Our second Adelaide signature store was created in partnership with Kerstin Thompson Architects, with whom we have collaborated on several spaces. The interplay of sunlight with pale-hued tiles and prefabricated materials of Burnside Village influenced a design that provides contrasting shade and balances synthetic components with raw materials.

Perforated auburn timber screens form the store’s façade, fashioned to filter sunlight and cordon a cool, shaded space. This timber uniform also adorns the interior walls, floor, shelves, counter and demonstration area, creating an immersive experience that gently invites visitors to decelerate.

0 of 0



‘Keep your face always towards the sunshine—and shadows will fall behind you.’

Walt Whitman